1. >מתכונים
  2. >אמפנדס תירס וגבינה

אמפנדס תירס וגבינה

מתכון למאפים הארגנטינאים, בגרסת מתאבנים קטנים ונפלאים שלא יישאר מהם פירור ועוד עם גרגירי התירס שלנו.
קל
אנשים 4
15 דקות
15 דקות
זול
מרכיבים
מרכיבים
עבור אנשים 4
בסל:

300 גרם תירס קפוא של בונדואל

1 חבילה בצק פריך מוכן לשימוש

200 גרם מוצרלה

מעט גבעולי כוסברה טרייה

1 חלמון

מלח דק, פלפל טחון
מרכיבים עבור 4 אנשים
בסל:

300 גרם תירס קפוא של בונדואל

1 חבילה בצק פריך מוכן לשימוש

200 גרם מוצרלה

מעט גבעולי כוסברה טרייה

1 חלמון

מלח דק, פלפל טחון
  1. שלב 1
    מפשירים את התירס, חותכים את המוצרלה לקוביות קטנות. שוטפים את הכוסברה, מורידים את העלים וקוצצים אותם.
  2. שלב 2
    מערבבים תירס, מוצרלה, כוסברה, מלח, פלפל (ניתן להוסיף קורט צ'ילי למי שאוהב). מחממים את התנור ל-200 מעלות.
  3. שלב 3
    חותכים את הבצק הפריך לעיגולים בעזרת כוס או קורצן עוגיות.
  4. שלב 4
    מניחים כף מתערובת התירס על כל עיגול ומקפלים לחצי. מדביקים את הקצוות בעזרת מזלג.
  5. שלב 5
    טורפים חלמון עם כף מים וקורט מלח ומורחים על האמפנדס.
  6. שלב 6
    אופים בתנור 10-15 דקות עד הזהבה, מגישים חמים או בטמפרטורת החדר. בון אפטיט
תנו לנו להפתיע אתכם
קלבינוניקשה
< 15 דקות15 - 45 דקות45 דקות ו- +
אגדה
  • פאייה עם תירס וירקות

    דמיינו שאתם בקוסטה דל סול על החוף, אוכלים פאייה עוף של תירס, שעועית ירוקה, ואפונה.

  • טארט יווני מלוח עם עדשים ירוקות, תרד וחצ...

    טארט ים תיכוני שכיף להגיש לאורחים לצד כוס יין וסלט יווני.

  • גראטן עשיר עם חצילים קלויים ופטריות

    גראטן שהוא מעדן, לארוחת ערב שוברת שגרה, אפוי עם חצילים קלויים ופטריות.