פסטה אביבית עם ירקות ירוקים שישכנעו כל סרבן ירקות לזלול.
קל
אנשים 4
15 דקות
15 דקות
זול
מרכיבים
מרכיבים
עבור אנשים 4
בסל:
250 גרם פסטה קצרה כמו פנה
150 גרם שעועית ירוקה קפואה של בונדואל
150 גרם אפונה קפואה של בונדואל
12 גבעולי אספרגוס ירוק
1 בצל ירוק או 1 שאלוט
150 מ"ל שמנת לבישול
מעט שמן זית
פרמז'ן להגשה
מלח דק, פלפל טחון
מרכיבים עבור 4 אנשים
בסל:
250 גרם פסטה קצרה כמו פנה
150 גרם שעועית ירוקה קפואה של בונדואל
150 גרם אפונה קפואה של בונדואל
12 גבעולי אספרגוס ירוק
1 בצל ירוק או 1 שאלוט
150 מ"ל שמנת לבישול
מעט שמן זית
פרמז'ן להגשה
מלח דק, פלפל טחון
שלב 1
מבשלים את הפסטה במים רותחים מומלחים- מפחיתים את זמן הבישול ב-2 דקות מההוראות שעל האריזה. בינתיים, מכינים את הירקות.
שלב 2
מקלפים את האספרגוס בקולפן ומבשלים במשך 5 דקות: עליו להישאר קצת קשה.
שלב 3
מקלפים וקוצצים דק את הבצל. משחימים במחבת גדולה עם מעט שמן זית. מוסיפים את השעועית הירוקה והאפונה. מוסיפים חצי כוס מים, מכסים ומבשלים 5 דקות, מערבבים במחבת.
שלב 4
מוסיפים שמנת לבישול, מלח ופלפל.
שלב 5
מסננים את הפסטה ומוסיפים לסיר עם הירקות.
שלב 6
מערבבים ומסיימים את בישול הפסטה עם השמנת.
שלב 7
מוסיפים את האספרגוס וגילופי פרמז'ן. מערבבים בפעם האחרונה, טועמים ומתבלים במלח ופלפל לפי הצורך. מגישים חם.
בון אפטיט