1. >מתכונים
  2. >פסטה פנה עם שעועית ירוקה, אפונה ואספרגוס

פסטה פנה עם שעועית ירוקה, אפונה ואספרגוס

פסטה אביבית עם ירקות ירוקים שישכנעו כל סרבן ירקות לזלול.
קל
אנשים 4
15 דקות
15 דקות
זול
מרכיבים
מרכיבים
עבור אנשים 4
בסל:

250 גרם פסטה קצרה כמו פנה

150 גרם שעועית ירוקה קפואה של בונדואל

150 גרם אפונה קפואה של בונדואל

12 גבעולי אספרגוס ירוק

1 בצל ירוק או 1 שאלוט

150 מ"ל שמנת לבישול

מעט שמן זית

פרמז'ן להגשה

מלח דק, פלפל טחון
מרכיבים עבור 4 אנשים
בסל:

250 גרם פסטה קצרה כמו פנה

150 גרם שעועית ירוקה קפואה של בונדואל

150 גרם אפונה קפואה של בונדואל

12 גבעולי אספרגוס ירוק

1 בצל ירוק או 1 שאלוט

150 מ"ל שמנת לבישול

מעט שמן זית

פרמז'ן להגשה

מלח דק, פלפל טחון
  1. שלב 1
    מבשלים את הפסטה במים רותחים מומלחים- מפחיתים את זמן הבישול ב-2 דקות מההוראות שעל האריזה. בינתיים, מכינים את הירקות.
  2. שלב 2
    מקלפים את האספרגוס בקולפן ומבשלים במשך 5 דקות: עליו להישאר קצת קשה.
  3. שלב 3
    מקלפים וקוצצים דק את הבצל. משחימים במחבת גדולה עם מעט שמן זית. מוסיפים את השעועית הירוקה והאפונה. מוסיפים חצי כוס מים, מכסים ומבשלים 5 דקות, מערבבים במחבת.
  4. שלב 4
    מוסיפים שמנת לבישול, מלח ופלפל.
  5. שלב 5
    מסננים את הפסטה ומוסיפים לסיר עם הירקות.
  6. שלב 6
    מערבבים ומסיימים את בישול הפסטה עם השמנת.
  7. שלב 7
    מוסיפים את האספרגוס וגילופי פרמז'ן. מערבבים בפעם האחרונה, טועמים ומתבלים במלח ופלפל לפי הצורך. מגישים חם. בון אפטיט
תנו לנו להפתיע אתכם
קלבינוניקשה
< 15 דקות15 - 45 דקות45 דקות ו- +
אגדה
  • שעועית ירוקה מוקפצת מומבאי

    מנה בניחוח שווקי התבלינים בהודו, עם תוספת שעועית ירוקה לטעם ולצבע.

  • ריזוטו פטריות ושעועית ירוקה

    ריזוטו מפנק עם ארומה של יער וניחוחות של אביב, פטריות ושעועית ירוקה פריכה.

  • טארט יווני מלוח עם עדשים ירוקות, תרד וחצ...

    טארט ים תיכוני שכיף להגיש לאורחים לצד כוס יין וסלט יווני.