1. >מתכונים
  2. >שעועית ירוקה מוקפצת מומבאי

שעועית ירוקה מוקפצת מומבאי

מנה בניחוח שווקי התבלינים בהודו, עם תוספת שעועית ירוקה לטעם ולצבע.
נגיש
אנשים 4
15 דקות
25 דקות
זול
מרכיבים
מרכיבים
עבור אנשים 4
בסל:

500 גרם שעועית ירוקה קפואה של בונדואל

2 בצלי שאלוט

חצי שן שום

1 קורט ג'ינג'ר

2 כפיות אבקת קארי (לפי מידת החריפות שאוהבים)

2 כפיות שמן (חמניות, קנולה או קוקוס)

50 גרם שבבי קוקוס
מרכיבים עבור 4 אנשים
בסל:

500 גרם שעועית ירוקה קפואה של בונדואל

2 בצלי שאלוט

חצי שן שום

1 קורט ג'ינג'ר

2 כפיות אבקת קארי (לפי מידת החריפות שאוהבים)

2 כפיות שמן (חמניות, קנולה או קוקוס)

50 גרם שבבי קוקוס
  1. שלב 1
    מבשלים את השעועית הירוקה במשך 10-15 דקות במים רותחים מומלחים עד פריכות.
  2. שלב 2
    מקלפים וקוצצים דק את השאלוט. מקלפים את השום והג'ינג'ר ומגרדים. משחימים את הקוקוס בסיר נון סטיק ומניחים בצד. משחימים את השלוט, השום והג'ינג'ר בשמן.
  3. שלב 3
    מוסיפים את הקארי ומשחימים ל-20 שניות. אחר כך מוסיפים את השעועית הירוקה והקוקוס ומבשלים על אש גבוהה
  4. שלב 4
    מגישים עם אורז לבן וסלט. בון אפטיט
תנו לנו להפתיע אתכם
קלבינוניקשה
< 15 דקות15 - 45 דקות45 דקות ו- +
אגדה
  • ריזוטו פטריות ושעועית ירוקה

    ריזוטו מפנק עם ארומה של יער וניחוחות של אביב, פטריות ושעועית ירוקה פריכה.

  • פסטה פנה עם שעועית ירוקה, אפונה ואספרגוס

    פסטה אביבית עם ירקות ירוקים שישכנעו כל סרבן ירקות לזלול.

  • טארט יווני מלוח עם עדשים ירוקות, תרד וחצ...

    טארט ים תיכוני שכיף להגיש לאורחים לצד כוס יין וסלט יווני.