פיצה ירקות
מתכון לכל מי שמוכן לאכול פיצה בכל יום, עם תוספת בריאה וטעימה של ירקות.
נגיש
אנשים 2
5 דקות
10 דקות
זול
מרכיבים








מרכיבים
עבור אנשים 2
בסל:
בצק פיצה קפוא
3 כפות רוטב עגבניות
חופן פטריות
3 פלפלים קפואים של בונדואל
ברוקולי
6 זיתים שחורים
1 בצל קטן
אורגנו
מלח
בצק פיצה קפוא
3 כפות רוטב עגבניות
חופן פטריות
3 פלפלים קפואים של בונדואל
ברוקולי
6 זיתים שחורים
1 בצל קטן
אורגנו
מלח
מרכיבים עבור 2 אנשים
בסל:
בצק פיצה קפוא
3 כפות רוטב עגבניות
חופן פטריות
3 פלפלים קפואים של בונדואל
ברוקולי
6 זיתים שחורים
1 בצל קטן
אורגנו
מלח
בצק פיצה קפוא
3 כפות רוטב עגבניות
חופן פטריות
3 פלפלים קפואים של בונדואל
ברוקולי
6 זיתים שחורים
1 בצל קטן
אורגנו
מלח
- שלב 1מחממים את התנור ל-180 מעלות. מחממים את בסיס הפיצה במשך 10 דקות להפשרה.
- שלב 2מורחים מעל הבצק את רוטב העגבניות, מוסיפים את שאר מרכיבי פיצת הירקות, חתוכים לפי הטעם, ומפזרים על הבצק בכמות ובאופן המתאימים לכם.
- שלב 3אופים 15-20 דקות (עד שמתחיל להשחים) והבצק מוכן. בון אפטיט
תנו לנו להפתיע אתכם
קל
בינוני
קשה
< 15 דקות
15 - 45 דקות
45 דקות ו- +
- גלה את המתכון
סלט פלפלים צלויים
סלט שהוא ארוחה מלאה ומשביעה, עשירה בחלבונים, צבעים וירקות.
- גלה את המתכון
פלפלים ממולאים באורז ותירס
אנחנו הצרפתים אוהבים מתכונים קלאסים, וזה שכאן הוא קלאסיקה טעימה וצבעונית בתוספת התירס המתוק שלנו.
- גלה את המתכון
סלט אורז עם אפונה, ברוקולי ופלפלים
סלט שהוא ארוחה טעימה, בריאה וקלה להכנה, עם ברוקולי, אפונה ופלפלים מתוקים.
גלו גם




