פיצה ירקות
מתכון לכל מי שמוכן לאכול פיצה בכל יום, עם תוספת בריאה וטעימה של ירקות.
נגיש
אנשים 2
5 דקות
10 דקות
זול
מרכיבים
מרכיבים
עבור אנשים 2
בסל:
בצק פיצה קפוא
3 כפות רוטב עגבניות
חופן פטריות
3 פלפלים קפואים של בונדואל
ברוקולי
6 זיתים שחורים
1 בצל קטן
אורגנו
מלח
בצק פיצה קפוא
3 כפות רוטב עגבניות
חופן פטריות
3 פלפלים קפואים של בונדואל
ברוקולי
6 זיתים שחורים
1 בצל קטן
אורגנו
מלח
מרכיבים עבור 2 אנשים
בסל:
בצק פיצה קפוא
3 כפות רוטב עגבניות
חופן פטריות
3 פלפלים קפואים של בונדואל
ברוקולי
6 זיתים שחורים
1 בצל קטן
אורגנו
מלח
בצק פיצה קפוא
3 כפות רוטב עגבניות
חופן פטריות
3 פלפלים קפואים של בונדואל
ברוקולי
6 זיתים שחורים
1 בצל קטן
אורגנו
מלח
- שלב 1מחממים את התנור ל-180 מעלות. מחממים את בסיס הפיצה במשך 10 דקות להפשרה.
- שלב 2מורחים מעל הבצק את רוטב העגבניות, מוסיפים את שאר מרכיבי פיצת הירקות, חתוכים לפי הטעם, ומפזרים על הבצק בכמות ובאופן המתאימים לכם.
- שלב 3אופים 15-20 דקות (עד שמתחיל להשחים) והבצק מוכן. בון אפטיט
תנו לנו להפתיע אתכם
קל
בינוני
קשה
< 15 דקות
15 - 45 דקות
45 דקות ו- +
סלט פלפלים צלויים
סלט שהוא ארוחה מלאה ומשביעה, עשירה בחלבונים, צבעים וירקות.
פלפלים ממולאים באורז ותירס
אנחנו הצרפתים אוהבים מתכונים קלאסים, וזה שכאן הוא קלאסיקה טעימה וצבעונית בתוספת התירס המתוק שלנו.
סלט אורז עם אפונה, ברוקולי ופלפלים
סלט שהוא ארוחה טעימה, בריאה וקלה להכנה, עם ברוקולי, אפונה ופלפלים מתוקים.
גלו גם