ארנצ'יני אפונה
כדורי אורז פריכים וממזרים עם תוספת ממיסה של מוצרלה ואפונה לתוספת מתיקות וטעם.
נגיש
אנשים 4
30 דקות
45 דקות
זול
מרכיבים








מרכיבים
עבור אנשים 4
בסל:
200 גרם אורז ארבוריו (אורז עגול)
60 מ"ל ציר ירקות
150 גרם אפונה קפואה של בונדואל
125 גרם מוצרלה
100 גרם פרמז'ן מגורדת
1 בצל
1 שן שום
כף שמן זית
100 גרם פירורי לחם
3 כפות קמח
10 מ"ל מים
שמן לטיגון
200 גרם אורז ארבוריו (אורז עגול)
60 מ"ל ציר ירקות
150 גרם אפונה קפואה של בונדואל
125 גרם מוצרלה
100 גרם פרמז'ן מגורדת
1 בצל
1 שן שום
כף שמן זית
100 גרם פירורי לחם
3 כפות קמח
10 מ"ל מים
שמן לטיגון
מרכיבים עבור 4 אנשים
בסל:
200 גרם אורז ארבוריו (אורז עגול)
60 מ"ל ציר ירקות
150 גרם אפונה קפואה של בונדואל
125 גרם מוצרלה
100 גרם פרמז'ן מגורדת
1 בצל
1 שן שום
כף שמן זית
100 גרם פירורי לחם
3 כפות קמח
10 מ"ל מים
שמן לטיגון
200 גרם אורז ארבוריו (אורז עגול)
60 מ"ל ציר ירקות
150 גרם אפונה קפואה של בונדואל
125 גרם מוצרלה
100 גרם פרמז'ן מגורדת
1 בצל
1 שן שום
כף שמן זית
100 גרם פירורי לחם
3 כפות קמח
10 מ"ל מים
שמן לטיגון
- שלב 1מכינים את האורז. מקלפים וקוצצים את הבצל והשום, משחימים בשמן זית ומוסיפים את האורז לציר.
- שלב 2מבשלים מעל להבה נמוכה במשך 15 דקות תוך ערבוב מידי פעם. מוסיפים את האפונה ומבשלים עוד 3 דקות.
- שלב 3מורידים מהאש, מוסיפים פרמז'ן, מלח ופלפל. מוזגים לתבנית לקירור מהיר.
- שלב 4חותכים את המוצרלה לקוביות. בקערה מערבבים קמח עם מים ומניחים בצד לפירורי הלחם.
- שלב 5. יוצרים כדורי אורז בקוטר 8 ס"מ בידיים רטובות מעט. יוצרים גומה להכנסת חתיכת מוצרלה וסוגרים.
- שלב 6מגלגלים בתערובת הקמח והמים ולאחר מכן בפירורי הלחם. חוזרים על התהליך עד לסיום הכדורים.
- שלב 7מטגנים את הארנצ'יני במשך 5 דקות עד הזהבה. מגישים כמתאבנים או כמנה כשלצידה סלט ירוק. בון אפטיט
תנו לנו להפתיע אתכם
קל
בינוני
קשה
< 15 דקות
15 - 45 דקות
45 דקות ו- +
גספצ'ו אפונה עדינה ונענע
מרק קריר וטעים לקיץ, גספצ'ו עם אפונה ונענע לתוספת עדינות וצבע.
מאפה פסטה קונכיות עם אפונה
מאפים אישיים של פסטה ואפונה, ארוחת ערב קלילה וטעימה עם תוספת אפונה.
לזניה דגים ואפונה
כולם אוהבים לזניה קלאסית, אבל זאת שלנו היא עם טוויסט של תוספת דגים ואפונה ירוקה.
גלו גם