Pinterest

לזניה דגים ואפונה

כולם אוהבים לזניה קלאסית, אבל זאת שלנו היא עם טוויסט של תוספת דגים ואפונה ירוקה.
נגיש
אנשים 4
40 דקות
45 דקות
בינוני

מרכיבים

מרכיבים
עבור אנשים 4
בסל:

200 גרם אפונה ירוקה קפואה של בונדואל

800 מ"ל ציר ירקות

חצי בצל

1 שן שום

30 גרם חמאה

200 גרם קמח לבן

250 מ"ל חלב

40 גרם פרמז'ן

110 גרם פירורי לחם

6 דפי לזניה

335 גרם פילה דג לבן

100 גרם גבינה מגורדת

מלח ופלפל
מרכיבים עבור 4 אנשים
בסל:

200 גרם אפונה ירוקה קפואה של בונדואל

800 מ"ל ציר ירקות

חצי בצל

1 שן שום

30 גרם חמאה

200 גרם קמח לבן

250 מ"ל חלב

40 גרם פרמז'ן

110 גרם פירורי לחם

6 דפי לזניה

335 גרם פילה דג לבן

100 גרם גבינה מגורדת

מלח ופלפל
  1. שלב 1
    מבשלים את האפונה של בונדואל, (אין צורך להפשיר), לפי ההוראות שעל השקית. לאחר מכן מועכים את האפונה עם 30 מ"ל ציר במעבד מזון. מוסיפים מלח ופלפל.
  2. שלב 2
    קוצצים את הבצל והשום ומשחימים בחמאה. מוסיפים את הקמח ומערבבים במשך דקה. מוזגים את החלב, 60 מ"ל ציר ומביאים לרתיחה. מערבבים ללא הפסקה במטרפה. מרתיחים למשך דקה, מתבלים ומניחים בצד.
  3. שלב 3
    מחממים את התנור ל-180 מעלות.
  4. שלב 4
    בקערה, מערבבים פרמז'ן עם פירורי לחם ומניחים בצד. בתבנית לזניה, מורחים רבע מרוטב הבשמל.
  5. שלב 5
    מכסים בשכבת פסטה ומפזרים על מחצית מהדג. מכסים עם שכבת פסטה נוספת ומורחים את מחית האפונה.
  6. שלב 6
    חוזרים על הפעולה עד שנגמרים המרכיבים.
  7. שלב 7
    מסיימים בבזיקת פירורי לחם ופרמז'ן ואופים 40 דקות. בון אפטיט
תנו לנו להפתיע אתכם
קל
בינוני
קשה
< 15 דקות
15 - 45 דקות
45 דקות ו- +
  • גספצ'ו אפונה עדינה ונענע

    גספצ'ו אפונה עדינה ונענע

    מרק קריר וטעים לקיץ, גספצ'ו עם אפונה ונענע לתוספת עדינות וצבע.

  • מאפה פסטה קונכיות עם אפונה

    מאפה פסטה קונכיות עם אפונה

    מאפים אישיים של פסטה ואפונה, ארוחת ערב קלילה וטעימה עם תוספת אפונה.

  • גווקאמולי אפונה

    גווקאמולי אפונה

    ממרח שתמיד כיף לנשנש עם ירקות, טורטיה צ'יפס או סתם ככה בכפית, אנחנו הרשנו לעצמנו להציע גווקאמולה שעשוי מאפונה.