Pinterest

מאפה פסטה קונכיות עם אפונה

מאפים אישיים של פסטה ואפונה, ארוחת ערב קלילה וטעימה עם תוספת אפונה.
קל
אנשים 4
20 דקות
20 דקות
בינוני

מרכיבים

מרכיבים
עבור אנשים 4
בסל:

250 גרם אפונה קפואה של בונדואל

375 גרם פסטה קונכיות

20 מ"ל שמנת

כפית גרידת לימון

100 גרם ריקוטה
מרכיבים עבור 4 אנשים
בסל:

250 גרם אפונה קפואה של בונדואל

375 גרם פסטה קונכיות

20 מ"ל שמנת

כפית גרידת לימון

100 גרם ריקוטה
  1. שלב 1
    מבשלים את האפונה של בונדואל כשהיא עדיין קפואה על פי ההוראות על האריזה.
  2. שלב 2
    מבשלים את הפסטה בכמות גדולה של מים מומלחים.
  3. שלב 3
    מערבבים את הפסטה עם האפונה והשמנת.
  4. שלב 4
    מוזגים את התערובת לתבנית עם שקעים.
  5. שלב 5
    מפזרים ריקוטה ואופים בתנור מחומם ל-180 מעלות במשך 15 דקות. אחרי האפייה לפזר כפית גרידת לימון.בון אפטיט