מאפה פסטה קונכיות עם אפונה
מאפים אישיים של פסטה ואפונה, ארוחת ערב קלילה וטעימה עם תוספת אפונה.
קל
אנשים 4
20 דקות
20 דקות
בינוני
מרכיבים



מרכיבים
עבור אנשים 4
בסל:
250 גרם אפונה קפואה של בונדואל
375 גרם פסטה קונכיות
20 מ"ל שמנת
כפית גרידת לימון
100 גרם ריקוטה
250 גרם אפונה קפואה של בונדואל
375 גרם פסטה קונכיות
20 מ"ל שמנת
כפית גרידת לימון
100 גרם ריקוטה
מרכיבים עבור 4 אנשים
בסל:
250 גרם אפונה קפואה של בונדואל
375 גרם פסטה קונכיות
20 מ"ל שמנת
כפית גרידת לימון
100 גרם ריקוטה
250 גרם אפונה קפואה של בונדואל
375 גרם פסטה קונכיות
20 מ"ל שמנת
כפית גרידת לימון
100 גרם ריקוטה
- שלב 1מבשלים את האפונה של בונדואל כשהיא עדיין קפואה על פי ההוראות על האריזה.
- שלב 2מבשלים את הפסטה בכמות גדולה של מים מומלחים.
- שלב 3מערבבים את הפסטה עם האפונה והשמנת.
- שלב 4מוזגים את התערובת לתבנית עם שקעים.
- שלב 5מפזרים ריקוטה ואופים בתנור מחומם ל-180 מעלות במשך 15 דקות. אחרי האפייה לפזר כפית גרידת לימון.בון אפטיט
גלו גם