גווקאמולי אפונה
ממרח שתמיד כיף לנשנש עם ירקות, טורטיה צ'יפס או סתם ככה בכפית, אנחנו הרשנו לעצמנו להציע גווקאמולה שעשוי מאפונה.
קל
אנשים 4
10 דקות
60 דקות
זול
מרכיבים







מרכיבים
עבור אנשים 4
בסל:
300 גרם אפונה קפואה של בונדואל
1 עגבניה
1 בצל ירוק
חצי שן שום
3 כפות שמן זית
מיץ מליים 1
צ'ילי (לפי הטעם)
מלח דק, פלפל טחון
300 גרם אפונה קפואה של בונדואל
1 עגבניה
1 בצל ירוק
חצי שן שום
3 כפות שמן זית
מיץ מליים 1
צ'ילי (לפי הטעם)
מלח דק, פלפל טחון
מרכיבים עבור 4 אנשים
בסל:
300 גרם אפונה קפואה של בונדואל
1 עגבניה
1 בצל ירוק
חצי שן שום
3 כפות שמן זית
מיץ מליים 1
צ'ילי (לפי הטעם)
מלח דק, פלפל טחון
300 גרם אפונה קפואה של בונדואל
1 עגבניה
1 בצל ירוק
חצי שן שום
3 כפות שמן זית
מיץ מליים 1
צ'ילי (לפי הטעם)
מלח דק, פלפל טחון
- שלב 1מבשלים את האפונה במים רותחים מומלחים כ5-7 דקות עד שהיא מתרככת, מסננים ומעבירים למים קרים לשימור הצבע הירוק.
- שלב 2חותכים את העגבניה לקוביות, קוצצים דק את הבצל הירוק ומקלפים את השום.
- שלב 3מערבבים את השום, האפונה, שמן הזית ומיץ הליים עם מלח ופלפל. מוסיפים צ'ילי לפי הטעם.
- שלב 4.מוסיפים את קוביות העגבניות והבצל ומערבבים. מניחים במקרר לשעה לפחות לפני שמגישים כמתאבנים עם טורטיה צ'יפס ומקלות ירקות. בון אפטיט
תנו לנו להפתיע אתכם
קל
בינוני
קשה
< 15 דקות
15 - 45 דקות
45 דקות ו- +
- גלה את המתכון
גספצ'ו אפונה עדינה ונענע
מרק קריר וטעים לקיץ, גספצ'ו עם אפונה ונענע לתוספת עדינות וצבע.
- גלה את המתכון
מאפה פסטה קונכיות עם אפונה
מאפים אישיים של פסטה ואפונה, ארוחת ערב קלילה וטעימה עם תוספת אפונה.
- גלה את המתכון
לזניה דגים ואפונה
כולם אוהבים לזניה קלאסית, אבל זאת שלנו היא עם טוויסט של תוספת דגים ואפונה ירוקה.
גלו גם




