Pinterest

גווקאמולי אפונה

ממרח שתמיד כיף לנשנש עם ירקות, טורטיה צ'יפס או סתם ככה בכפית, אנחנו הרשנו לעצמנו להציע גווקאמולה שעשוי מאפונה.
קל
אנשים 4
10 דקות
60 דקות
זול

מרכיבים

מרכיבים
עבור אנשים 4
בסל:

300 גרם אפונה קפואה של בונדואל

1 עגבניה

1 בצל ירוק

חצי שן שום

3 כפות שמן זית

מיץ מליים 1

צ'ילי (לפי הטעם)

מלח דק, פלפל טחון
מרכיבים עבור 4 אנשים
בסל:

300 גרם אפונה קפואה של בונדואל

1 עגבניה

1 בצל ירוק

חצי שן שום

3 כפות שמן זית

מיץ מליים 1

צ'ילי (לפי הטעם)

מלח דק, פלפל טחון
  1. שלב 1
    מבשלים את האפונה במים רותחים מומלחים כ5-7 דקות עד שהיא מתרככת, מסננים ומעבירים למים קרים לשימור הצבע הירוק.
  2. שלב 2
    חותכים את העגבניה לקוביות, קוצצים דק את הבצל הירוק ומקלפים את השום.
  3. שלב 3
    מערבבים את השום, האפונה, שמן הזית ומיץ הליים עם מלח ופלפל. מוסיפים צ'ילי לפי הטעם.
  4. שלב 4
    .מוסיפים את קוביות העגבניות והבצל ומערבבים. מניחים במקרר לשעה לפחות לפני שמגישים כמתאבנים עם טורטיה צ'יפס ומקלות ירקות. בון אפטיט
תנו לנו להפתיע אתכם
קל
בינוני
קשה
< 15 דקות
15 - 45 דקות
45 דקות ו- +
  • גספצ'ו אפונה עדינה ונענע

    גספצ'ו אפונה עדינה ונענע

    מרק קריר וטעים לקיץ, גספצ'ו עם אפונה ונענע לתוספת עדינות וצבע.

  • מאפה פסטה קונכיות עם אפונה

    מאפה פסטה קונכיות עם אפונה

    מאפים אישיים של פסטה ואפונה, ארוחת ערב קלילה וטעימה עם תוספת אפונה.

  • לזניה דגים ואפונה

    לזניה דגים ואפונה

    כולם אוהבים לזניה קלאסית, אבל זאת שלנו היא עם טוויסט של תוספת דגים ואפונה ירוקה.