גראטן עשיר עם חצילים קלויים ופטריות
גראטן שהוא מעדן, לארוחת ערב שוברת שגרה, אפוי עם חצילים קלויים ופטריות.
נגיש
אנשים 4
זול
מרכיבים
מרכיבים
עבור אנשים 4
בסל:
300 גרם פטריות טריות
4-6 פרוסות חציל קלוי של בונדואול
שמן צמחי
10 מ"ל שמנת לבישול
20 מ"ל ציר ירקות
טרגון קצוץ
20 גרם אגוזי מלך מקולפים
100 גרם גבינה צהובה קשה איכותית מגורדת
מלח ופלפל
300 גרם פטריות טריות
4-6 פרוסות חציל קלוי של בונדואול
שמן צמחי
10 מ"ל שמנת לבישול
20 מ"ל ציר ירקות
טרגון קצוץ
20 גרם אגוזי מלך מקולפים
100 גרם גבינה צהובה קשה איכותית מגורדת
מלח ופלפל
מרכיבים עבור 4 אנשים
בסל:
300 גרם פטריות טריות
4-6 פרוסות חציל קלוי של בונדואול
שמן צמחי
10 מ"ל שמנת לבישול
20 מ"ל ציר ירקות
טרגון קצוץ
20 גרם אגוזי מלך מקולפים
100 גרם גבינה צהובה קשה איכותית מגורדת
מלח ופלפל
300 גרם פטריות טריות
4-6 פרוסות חציל קלוי של בונדואול
שמן צמחי
10 מ"ל שמנת לבישול
20 מ"ל ציר ירקות
טרגון קצוץ
20 גרם אגוזי מלך מקולפים
100 גרם גבינה צהובה קשה איכותית מגורדת
מלח ופלפל
- שלב 1מפשירים את פרוסות החציל הקלוי של בונדואל ומתבלים במלח ופלפל.
- שלב 2חותכים את הפטריות ומקפיצים במחבת חמה עם מעט שמן. מוסיפים את השמנת וציר הירקות ומרתיחים למספר דקות. בתום זמן הבישול, מוסיפים את אגוזי המלך והטרגון הקצוץ. מערבבים ומתבלים לפי הטעם. .
- שלב 3מניחים את התערובת בקדרה. מוסיפים את פרוסות החציל מעל ובוזקים את הגבינה הצהובה המגורדת. מוסיפים מעט פלפל טחון טרי ואופים בתנור חם ב-170 מעלות למשך 10 דקות. בון אפטיט
תנו לנו להפתיע אתכם
קל
בינוני
קשה
< 15 דקות
15 - 45 דקות
45 דקות ו- +
טארט יווני מלוח עם עדשים ירוקות, תרד וחצילים
טארט ים תיכוני שכיף להגיש לאורחים לצד כוס יין וסלט יווני.
לזניה עם חצילים קלויים
לזניה טעימה כל כך, אפילו אולי יותר מזאת שהמאמא האיטלקית מכינה, עם תוספת של חצילים קלויים.
מיני פיצה חצילים
פיצה וחצילים, שילוב בין שניים שנועדו זה לזה, כאן בגרסת מיני ועם תוספת ירקות.
גלו גם