האש בראונס תפוחי אדמה ואפונה
הגרסה הצרפתית שלנו ללביבות תפוחי אדמה אמריקאיות.
במקום חמאה, שמן זית, במקום המבורגר ליד, סלט וכמובן בתוספת אפונה מתוקה.
קל
אנשים 4
20 דקות
35 דקות
זול
מרכיבים








מרכיבים
עבור אנשים 4
בסל:
600 גרם תפוחי אדמה מזן מיוחד לפירה
200 גרם אפונה קפואה של בונדואל
1 ביצה
6 כפות קמח
שמן זית לטיגון
תבלינים לפי הטעם: אגוז מוסקט, פפריקה, קארי
מלח דק, פלפל טחון
600 גרם תפוחי אדמה מזן מיוחד לפירה
200 גרם אפונה קפואה של בונדואל
1 ביצה
6 כפות קמח
שמן זית לטיגון
תבלינים לפי הטעם: אגוז מוסקט, פפריקה, קארי
מלח דק, פלפל טחון
מרכיבים עבור 4 אנשים
בסל:
600 גרם תפוחי אדמה מזן מיוחד לפירה
200 גרם אפונה קפואה של בונדואל
1 ביצה
6 כפות קמח
שמן זית לטיגון
תבלינים לפי הטעם: אגוז מוסקט, פפריקה, קארי
מלח דק, פלפל טחון
600 גרם תפוחי אדמה מזן מיוחד לפירה
200 גרם אפונה קפואה של בונדואל
1 ביצה
6 כפות קמח
שמן זית לטיגון
תבלינים לפי הטעם: אגוז מוסקט, פפריקה, קארי
מלח דק, פלפל טחון
- שלב 1מקלפים את תפוחי האדמה, מבשלים במים רותחים מומלחים עד שקצה סכין עובר בהם בקלות. מסננים.
- שלב 2מועכים כשהם עדיין חמים בקערה בעזרת מזלג או מועך פירה.
- שלב 3מוסיפים את האפונה לתערובת החמה מבלי להפשיר אותה מראש.
- שלב 4מוסיפים ביצה, מלח, פלפל ותבלינים לפי הטעם.
- שלב 5. מערבבים, ויוצרים כדורים בידיים רטובות למניעת הידבקות התערובת לאצבעות.
- שלב 6מגלגלים את ההאש בראונס לכדור בצק ומשטחים קלות.
- שלב 7מחממים שמן זית במחבת נון סטיק ומשחימים את ההאש בראונס 2-3 דקות על אש נמוכה מכל צד עד השחמה.
- שלב 8מגישים את ההאש בראונס- אפונה חמים שלצידם סלט.
Title of the tip
you can add a tip on the recipe
תנו לנו להפתיע אתכם
קל
בינוני
קשה
< 15 דקות
15 - 45 דקות
45 דקות ו- +
גספצ'ו אפונה עדינה ונענע
מרק קריר וטעים לקיץ, גספצ'ו עם אפונה ונענע לתוספת עדינות וצבע.
מאפה פסטה קונכיות עם אפונה
מאפים אישיים של פסטה ואפונה, ארוחת ערב קלילה וטעימה עם תוספת אפונה.
לזניה דגים ואפונה
כולם אוהבים לזניה קלאסית, אבל זאת שלנו היא עם טוויסט של תוספת דגים ואפונה ירוקה.
גלו גם