כיסוני זוקיני וגבינה
מתכון קליל וטעים שישמש כחטיף לאפרטיף עם גבינה וזוקיני.
נגיש
אנשים 4
זול
מרכיבים







מרכיבים
עבור אנשים 4
בסל:
16 יחידות של בצק לכיסונים
600 גרם זוקיני צלוי של בונדואל
100 גרם פטריות פרוסות
גבינה מגורדת
1 ביצה
1 בצל
שמן זית ומלח
16 יחידות של בצק לכיסונים
600 גרם זוקיני צלוי של בונדואל
100 גרם פטריות פרוסות
גבינה מגורדת
1 ביצה
1 בצל
שמן זית ומלח
מרכיבים עבור 4 אנשים
בסל:
16 יחידות של בצק לכיסונים
600 גרם זוקיני צלוי של בונדואל
100 גרם פטריות פרוסות
גבינה מגורדת
1 ביצה
1 בצל
שמן זית ומלח
16 יחידות של בצק לכיסונים
600 גרם זוקיני צלוי של בונדואל
100 גרם פטריות פרוסות
גבינה מגורדת
1 ביצה
1 בצל
שמן זית ומלח
- שלב 1מחממים את התנור ל-180 מעלות. לאחר מכן קוצצים ומקלפים את הבצל דק מאוד ומטגנים במחבת עם שמן זית.
- שלב 2מוסיפים את הזוקיני והפטריות הפרוסות לבצל, ומבשלים 6 דקות. מוסיפים מלח. ברגע שהירקות מבושלים, חותכים את פרוסות הזוקיני לחתיכות קטנות.
- שלב 3מניחים את הירקות בקערה, מוסיפים גבינה מגורדת לפי הטעם, ומערבבים 2 ביצים עד שהגבינה נמסה.
- שלב 4ממלאים את הבצק בתערובת, סוגרים ואוטמים במזלג. אופים בתנור מחומם ל-180 מעלות במשך 15 דקות. בון אפטיט
תנו לנו להפתיע אתכם
קל
בינוני
קשה
< 15 דקות
15 - 45 דקות
45 דקות ו- +
- גלה את המתכון
טוסט איטלקי עם ירקות קיץ
טוסט איטלקי עסיסי עם מוצרלה, עגבניות, וירקות קלויים.
- גלה את המתכון
טארט יווני מלוח עם עדשים ירוקות, תרד וחצילים
טארט ים תיכוני שכיף להגיש לאורחים לצד כוס יין וסלט יווני.
- גלה את המתכון
גראטן עשיר עם חצילים קלויים ופטריות
גראטן שהוא מעדן, לארוחת ערב שוברת שגרה, אפוי עם חצילים קלויים ופטריות.
גלו גם



