Pinterest

כיסוני זוקיני וגבינה

מתכון קליל וטעים שישמש כחטיף לאפרטיף עם גבינה וזוקיני.
נגיש
אנשים 4
זול

מרכיבים

מרכיבים
עבור אנשים 4
בסל:

16 יחידות של בצק לכיסונים

600 גרם זוקיני צלוי של בונדואל

100 גרם פטריות פרוסות

גבינה מגורדת

1 ביצה

1 בצל

שמן זית ומלח
מרכיבים עבור 4 אנשים
בסל:

16 יחידות של בצק לכיסונים

600 גרם זוקיני צלוי של בונדואל

100 גרם פטריות פרוסות

גבינה מגורדת

1 ביצה

1 בצל

שמן זית ומלח
  1. שלב 1
    מחממים את התנור ל-180 מעלות. לאחר מכן קוצצים ומקלפים את הבצל דק מאוד ומטגנים במחבת עם שמן זית.
  2. שלב 2
    מוסיפים את הזוקיני והפטריות הפרוסות לבצל, ומבשלים 6 דקות. מוסיפים מלח. ברגע שהירקות מבושלים, חותכים את פרוסות הזוקיני לחתיכות קטנות.
  3. שלב 3
    מניחים את הירקות בקערה, מוסיפים גבינה מגורדת לפי הטעם, ומערבבים 2 ביצים עד שהגבינה נמסה.
  4. שלב 4
    ממלאים את הבצק בתערובת, סוגרים ואוטמים במזלג. אופים בתנור מחומם ל-180 מעלות במשך 15 דקות. בון אפטיט
תנו לנו להפתיע אתכם
קל
בינוני
קשה
< 15 דקות
15 - 45 דקות
45 דקות ו- +
  • טוסט איטלקי עם ירקות קיץ

    טוסט איטלקי עם ירקות קיץ

    טוסט איטלקי עסיסי עם מוצרלה, עגבניות, וירקות קלויים.

  • טארט יווני מלוח עם עדשים ירוקות, תרד וחצילים

    טארט יווני מלוח עם עדשים ירוקות, תרד וחצילים

    טארט ים תיכוני שכיף להגיש לאורחים לצד כוס יין וסלט יווני.

  • גראטן עשיר עם חצילים קלויים ופטריות

    גראטן עשיר עם חצילים קלויים ופטריות

    גראטן שהוא מעדן, לארוחת ערב שוברת שגרה, אפוי עם חצילים קלויים ופטריות.