כיסוני זוקיני וגבינה
מתכון קליל וטעים שישמש כחטיף לאפרטיף עם גבינה וזוקיני.
נגיש
אנשים 4
זול
מרכיבים
מרכיבים
עבור אנשים 4
בסל:
16 יחידות של בצק לכיסונים
600 גרם זוקיני צלוי של בונדואל
100 גרם פטריות פרוסות
גבינה מגורדת
1 ביצה
1 בצל
שמן זית ומלח
16 יחידות של בצק לכיסונים
600 גרם זוקיני צלוי של בונדואל
100 גרם פטריות פרוסות
גבינה מגורדת
1 ביצה
1 בצל
שמן זית ומלח
מרכיבים עבור 4 אנשים
בסל:
16 יחידות של בצק לכיסונים
600 גרם זוקיני צלוי של בונדואל
100 גרם פטריות פרוסות
גבינה מגורדת
1 ביצה
1 בצל
שמן זית ומלח
16 יחידות של בצק לכיסונים
600 גרם זוקיני צלוי של בונדואל
100 גרם פטריות פרוסות
גבינה מגורדת
1 ביצה
1 בצל
שמן זית ומלח
- שלב 1מחממים את התנור ל-180 מעלות. לאחר מכן קוצצים ומקלפים את הבצל דק מאוד ומטגנים במחבת עם שמן זית.
- שלב 2מוסיפים את הזוקיני והפטריות הפרוסות לבצל, ומבשלים 6 דקות. מוסיפים מלח. ברגע שהירקות מבושלים, חותכים את פרוסות הזוקיני לחתיכות קטנות.
- שלב 3מניחים את הירקות בקערה, מוסיפים גבינה מגורדת לפי הטעם, ומערבבים 2 ביצים עד שהגבינה נמסה.
- שלב 4ממלאים את הבצק בתערובת, סוגרים ואוטמים במזלג. אופים בתנור מחומם ל-180 מעלות במשך 15 דקות. בון אפטיט
תנו לנו להפתיע אתכם
קל
בינוני
קשה
< 15 דקות
15 - 45 דקות
45 דקות ו- +
טוסט איטלקי עם ירקות קיץ
טוסט איטלקי עסיסי עם מוצרלה, עגבניות, וירקות קלויים.
טארט יווני מלוח עם עדשים ירוקות, תרד וחצילים
טארט ים תיכוני שכיף להגיש לאורחים לצד כוס יין וסלט יווני.
גראטן עשיר עם חצילים קלויים ופטריות
גראטן שהוא מעדן, לארוחת ערב שוברת שגרה, אפוי עם חצילים קלויים ופטריות.
גלו גם