סלט ירוק
סלט ירוק קלאסי בשילוב מרענן של קווי, ברוקולי ו.. אפונה.
קל
אנשים 4
15 דקות
15 דקות
זול
מרכיבים








מרכיבים
עבור אנשים 4
בסל:
300 גרם אפונה קפואה של בונדואל
ראש ברוקולי טרי
שקית מיקס עלים לסלט
2 קיווי
1 אבוקדו בשל
2 כפות יוגורט יווני או יוגורט בעל אחוזי שומן גבוהים
מיץ מחצי לימון
כמה טיפות טבסקו (אופציונלי)
עירית
מלח דק, פלפל טחון
300 גרם אפונה קפואה של בונדואל
ראש ברוקולי טרי
שקית מיקס עלים לסלט
2 קיווי
1 אבוקדו בשל
2 כפות יוגורט יווני או יוגורט בעל אחוזי שומן גבוהים
מיץ מחצי לימון
כמה טיפות טבסקו (אופציונלי)
עירית
מלח דק, פלפל טחון
מרכיבים עבור 4 אנשים
בסל:
300 גרם אפונה קפואה של בונדואל
ראש ברוקולי טרי
שקית מיקס עלים לסלט
2 קיווי
1 אבוקדו בשל
2 כפות יוגורט יווני או יוגורט בעל אחוזי שומן גבוהים
מיץ מחצי לימון
כמה טיפות טבסקו (אופציונלי)
עירית
מלח דק, פלפל טחון
300 גרם אפונה קפואה של בונדואל
ראש ברוקולי טרי
שקית מיקס עלים לסלט
2 קיווי
1 אבוקדו בשל
2 כפות יוגורט יווני או יוגורט בעל אחוזי שומן גבוהים
מיץ מחצי לימון
כמה טיפות טבסקו (אופציונלי)
עירית
מלח דק, פלפל טחון
- שלב 1מבשלים את האפונה במים רותחים מומלחים במשך 3 דקות (יש לבדוק את זמן הבישול שעל האריזה) ומעבירים למי קרח לשימור הצבע הירוק.
- שלב 2מכינים את הברוקולי ומבשלים באותו אופן. מסננים בזהירות את הברוקולי והאפונה לאחר שהתקררו.
- שלב 3מקלפים ופורסים את הקיווי. מקלפים את האבוקדו, מערבבים עם יוגורט, מיץ לימון, מלח, פלפל וטבסקו לפי הטעם.
- שלב 4בקערת סלט גדולה, מערבבים את מיקס העלים עם הברוקולי, האפונה וקיווי. מוסיפים קרם אבוקדו ומערבבים. מקשטים בעירית ומגישים טרי. בון אפטיט
תנו לנו להפתיע אתכם
קל
בינוני
קשה
< 15 דקות
15 - 45 דקות
45 דקות ו- +
גספצ'ו אפונה עדינה ונענע
מרק קריר וטעים לקיץ, גספצ'ו עם אפונה ונענע לתוספת עדינות וצבע.
מאפה פסטה קונכיות עם אפונה
מאפים אישיים של פסטה ואפונה, ארוחת ערב קלילה וטעימה עם תוספת אפונה.
לזניה דגים ואפונה
כולם אוהבים לזניה קלאסית, אבל זאת שלנו היא עם טוויסט של תוספת דגים ואפונה ירוקה.
גלו גם