פיצה ירוקה
כולנו רגילים לפיצה אדומה או לבנה, אבל זאת שלנו, טעימה לא פחות והיא ירוקה - עשויה מברוקולי ואפונה.
קל
אנשים 4
15 דקות
25 דקות
זול
מרכיבים






מרכיבים
עבור אנשים 4
בסל:
300 גרם פתיתי ברוקולי
2 כפות פסטו מוכן או ביתי
1 בצק פיצה
חופן עגבניות שרי קצוצות
מוצרלה
אפונה קפואה של בונדואל
עלי בזיליקום או רוקט לעיטור
שמן זית
מלח, פלפל
300 גרם פתיתי ברוקולי
2 כפות פסטו מוכן או ביתי
1 בצק פיצה
חופן עגבניות שרי קצוצות
מוצרלה
אפונה קפואה של בונדואל
עלי בזיליקום או רוקט לעיטור
שמן זית
מלח, פלפל
מרכיבים עבור 4 אנשים
בסל:
300 גרם פתיתי ברוקולי
2 כפות פסטו מוכן או ביתי
1 בצק פיצה
חופן עגבניות שרי קצוצות
מוצרלה
אפונה קפואה של בונדואל
עלי בזיליקום או רוקט לעיטור
שמן זית
מלח, פלפל
300 גרם פתיתי ברוקולי
2 כפות פסטו מוכן או ביתי
1 בצק פיצה
חופן עגבניות שרי קצוצות
מוצרלה
אפונה קפואה של בונדואל
עלי בזיליקום או רוקט לעיטור
שמן זית
מלח, פלפל
- שלב 1מחממים תנור ל-200 מעלות.
- שלב 2מבשלים 300 גרם פתיתי ברוקולי (טרי או קפוא) במשך 10 דקות במים רותחים מומלחים. מערבבים עם 2 כפות פסטו, מלח ופלפל.
- שלב 3.מורחים את התערובת על בצק הפיצה הקנוי ומכסים בפרוסות מוצרלה, אפונה קפואה (מבושלת 5 דקות במים רותחים או במיקרוגל) ועגבניות השרי הקצוצות.
- שלב 4מושחים שמן זית ומכניסים לתנור מחומם ל-200 מעלות למשך 10 דקות.
- שלב 5מקשטים בעלי בזיליקום ורוקט. בון אפטיט
תנו לנו להפתיע אתכם
קל
בינוני
קשה
< 15 דקות
15 - 45 דקות
45 דקות ו- +
- גלה את המתכון
גספצ'ו אפונה עדינה ונענע
מרק קריר וטעים לקיץ, גספצ'ו עם אפונה ונענע לתוספת עדינות וצבע.
- גלה את המתכון
מאפה פסטה קונכיות עם אפונה
מאפים אישיים של פסטה ואפונה, ארוחת ערב קלילה וטעימה עם תוספת אפונה.
- גלה את המתכון
לזניה דגים ואפונה
כולם אוהבים לזניה קלאסית, אבל זאת שלנו היא עם טוויסט של תוספת דגים ואפונה ירוקה.
גלו גם




