פסטה מהירה עם אפונה וברוקולי במחבת
או-לה-לה, אנחנו מתים על פסטה, ובמיוחד על זאת שלנו – צ'יק צ'אק במחבת עם אפונה וברוקולי.
קל
אנשים 4
5 דקות
10 דקות
זול
מרכיבים







מרכיבים
עבור אנשים 4
בסל:
200 גרם פסטה (עדיף חצי מבושל)
250 גרם פרחי ברוקולי
100 גרם אפונה קפואה של בונדוואל
1 גזר
חצי בצל
50 מ"ל ציר ירקות
1 כף שמן זית
200 גרם פסטה (עדיף חצי מבושל)
250 גרם פרחי ברוקולי
100 גרם אפונה קפואה של בונדוואל
1 גזר
חצי בצל
50 מ"ל ציר ירקות
1 כף שמן זית
מרכיבים עבור 4 אנשים
בסל:
200 גרם פסטה (עדיף חצי מבושל)
250 גרם פרחי ברוקולי
100 גרם אפונה קפואה של בונדוואל
1 גזר
חצי בצל
50 מ"ל ציר ירקות
1 כף שמן זית
200 גרם פסטה (עדיף חצי מבושל)
250 גרם פרחי ברוקולי
100 גרם אפונה קפואה של בונדוואל
1 גזר
חצי בצל
50 מ"ל ציר ירקות
1 כף שמן זית
- שלב 1.מקלפים וקוצצים דק את הבצל והגזרים. מסירים את פרחי הברוקולי וקוצצים גס
- שלב 2מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הירקות במשך 5 דקות.
- שלב 3מוסיפים את הפסטה, מערבבים היטב להשחמה ומוסיפים את האפונה.
- שלב 4מוזגים את הציר, מערבבים ומביאים לרתיחה. מבשלים מעל אש בינונית ללא מכסה, מערבבים מידי פעם ומוסיפים ציר במידת הצורך. מבשלים 10 דקות. במידה ואתם אוהבים גבינה מגורדת, אפשר לבזוק על המנה. בון אפטיט
תנו לנו להפתיע אתכם
קל
בינוני
קשה
< 15 דקות
15 - 45 דקות
45 דקות ו- +
גספצ'ו אפונה עדינה ונענע
מרק קריר וטעים לקיץ, גספצ'ו עם אפונה ונענע לתוספת עדינות וצבע.
מאפה פסטה קונכיות עם אפונה
מאפים אישיים של פסטה ואפונה, ארוחת ערב קלילה וטעימה עם תוספת אפונה.
לזניה דגים ואפונה
כולם אוהבים לזניה קלאסית, אבל זאת שלנו היא עם טוויסט של תוספת דגים ואפונה ירוקה.
גלו גם