פסטה פנה עם שעועית ירוקה, אפונה ואספרגוס
פסטה אביבית עם ירקות ירוקים שישכנעו כל סרבן ירקות לזלול.
קל
אנשים 4
15 דקות
15 דקות
זול
מרכיבים




מרכיבים
עבור אנשים 4
בסל:
250 גרם פסטה קצרה כמו פנה
150 גרם שעועית ירוקה קפואה של בונדואל
150 גרם אפונה קפואה של בונדואל
12 גבעולי אספרגוס ירוק
1 בצל ירוק או 1 שאלוט
150 מ"ל שמנת לבישול
מעט שמן זית
פרמז'ן להגשה
מלח דק, פלפל טחון
250 גרם פסטה קצרה כמו פנה
150 גרם שעועית ירוקה קפואה של בונדואל
150 גרם אפונה קפואה של בונדואל
12 גבעולי אספרגוס ירוק
1 בצל ירוק או 1 שאלוט
150 מ"ל שמנת לבישול
מעט שמן זית
פרמז'ן להגשה
מלח דק, פלפל טחון
מרכיבים עבור 4 אנשים
בסל:
250 גרם פסטה קצרה כמו פנה
150 גרם שעועית ירוקה קפואה של בונדואל
150 גרם אפונה קפואה של בונדואל
12 גבעולי אספרגוס ירוק
1 בצל ירוק או 1 שאלוט
150 מ"ל שמנת לבישול
מעט שמן זית
פרמז'ן להגשה
מלח דק, פלפל טחון
250 גרם פסטה קצרה כמו פנה
150 גרם שעועית ירוקה קפואה של בונדואל
150 גרם אפונה קפואה של בונדואל
12 גבעולי אספרגוס ירוק
1 בצל ירוק או 1 שאלוט
150 מ"ל שמנת לבישול
מעט שמן זית
פרמז'ן להגשה
מלח דק, פלפל טחון
- שלב 1מבשלים את הפסטה במים רותחים מומלחים- מפחיתים את זמן הבישול ב-2 דקות מההוראות שעל האריזה. בינתיים, מכינים את הירקות.
- שלב 2מקלפים את האספרגוס בקולפן ומבשלים במשך 5 דקות: עליו להישאר קצת קשה.
- שלב 3מקלפים וקוצצים דק את הבצל. משחימים במחבת גדולה עם מעט שמן זית. מוסיפים את השעועית הירוקה והאפונה. מוסיפים חצי כוס מים, מכסים ומבשלים 5 דקות, מערבבים במחבת.
- שלב 4מוסיפים שמנת לבישול, מלח ופלפל.
- שלב 5מסננים את הפסטה ומוסיפים לסיר עם הירקות.
- שלב 6מערבבים ומסיימים את בישול הפסטה עם השמנת.
- שלב 7מוסיפים את האספרגוס וגילופי פרמז'ן. מערבבים בפעם האחרונה, טועמים ומתבלים במלח ופלפל לפי הצורך. מגישים חם. בון אפטיט
תנו לנו להפתיע אתכם
קל
בינוני
קשה
< 15 דקות
15 - 45 דקות
45 דקות ו- +
שעועית ירוקה מוקפצת מומבאי
מנה בניחוח שווקי התבלינים בהודו, עם תוספת שעועית ירוקה לטעם ולצבע.
ריזוטו פטריות ושעועית ירוקה
ריזוטו מפנק עם ארומה של יער וניחוחות של אביב, פטריות ושעועית ירוקה פריכה.
טארט יווני מלוח עם עדשים ירוקות, תרד וחצילים
טארט ים תיכוני שכיף להגיש לאורחים לצד כוס יין וסלט יווני.
גלו גם