שעועית ירוקה מוקפצת מומבאי
מנה בניחוח שווקי התבלינים בהודו, עם תוספת שעועית ירוקה לטעם ולצבע.
נגיש
אנשים 4
15 דקות
25 דקות
זול
מרכיבים







מרכיבים
עבור אנשים 4
בסל:
500 גרם שעועית ירוקה קפואה של בונדואל
2 בצלי שאלוט
חצי שן שום
1 קורט ג'ינג'ר
2 כפיות אבקת קארי (לפי מידת החריפות שאוהבים)
2 כפיות שמן (חמניות, קנולה או קוקוס)
50 גרם שבבי קוקוס
500 גרם שעועית ירוקה קפואה של בונדואל
2 בצלי שאלוט
חצי שן שום
1 קורט ג'ינג'ר
2 כפיות אבקת קארי (לפי מידת החריפות שאוהבים)
2 כפיות שמן (חמניות, קנולה או קוקוס)
50 גרם שבבי קוקוס
מרכיבים עבור 4 אנשים
בסל:
500 גרם שעועית ירוקה קפואה של בונדואל
2 בצלי שאלוט
חצי שן שום
1 קורט ג'ינג'ר
2 כפיות אבקת קארי (לפי מידת החריפות שאוהבים)
2 כפיות שמן (חמניות, קנולה או קוקוס)
50 גרם שבבי קוקוס
500 גרם שעועית ירוקה קפואה של בונדואל
2 בצלי שאלוט
חצי שן שום
1 קורט ג'ינג'ר
2 כפיות אבקת קארי (לפי מידת החריפות שאוהבים)
2 כפיות שמן (חמניות, קנולה או קוקוס)
50 גרם שבבי קוקוס
- שלב 1מבשלים את השעועית הירוקה במשך 10-15 דקות במים רותחים מומלחים עד פריכות.
- שלב 2מקלפים וקוצצים דק את השאלוט. מקלפים את השום והג'ינג'ר ומגרדים. משחימים את הקוקוס בסיר נון סטיק ומניחים בצד. משחימים את השלוט, השום והג'ינג'ר בשמן.
- שלב 3מוסיפים את הקארי ומשחימים ל-20 שניות. אחר כך מוסיפים את השעועית הירוקה והקוקוס ומבשלים על אש גבוהה
- שלב 4מגישים עם אורז לבן וסלט. בון אפטיט
תנו לנו להפתיע אתכם
קל
בינוני
קשה
< 15 דקות
15 - 45 דקות
45 דקות ו- +
- גלה את המתכון
ריזוטו פטריות ושעועית ירוקה
ריזוטו מפנק עם ארומה של יער וניחוחות של אביב, פטריות ושעועית ירוקה פריכה.
- גלה את המתכון
פסטה פנה עם שעועית ירוקה, אפונה ואספרגוס
פסטה אביבית עם ירקות ירוקים שישכנעו כל סרבן ירקות לזלול.
- גלה את המתכון
טארט יווני מלוח עם עדשים ירוקות, תרד וחצילים
טארט ים תיכוני שכיף להגיש לאורחים לצד כוס יין וסלט יווני.
גלו גם



