שעועית ירוקה מוקפצת מומבאי
מנה בניחוח שווקי התבלינים בהודו, עם תוספת שעועית ירוקה לטעם ולצבע.
נגיש
אנשים 4
15 דקות
25 דקות
זול
מרכיבים
מרכיבים
עבור אנשים 4
בסל:
500 גרם שעועית ירוקה קפואה של בונדואל
2 בצלי שאלוט
חצי שן שום
1 קורט ג'ינג'ר
2 כפיות אבקת קארי (לפי מידת החריפות שאוהבים)
2 כפיות שמן (חמניות, קנולה או קוקוס)
50 גרם שבבי קוקוס
500 גרם שעועית ירוקה קפואה של בונדואל
2 בצלי שאלוט
חצי שן שום
1 קורט ג'ינג'ר
2 כפיות אבקת קארי (לפי מידת החריפות שאוהבים)
2 כפיות שמן (חמניות, קנולה או קוקוס)
50 גרם שבבי קוקוס
מרכיבים עבור 4 אנשים
בסל:
500 גרם שעועית ירוקה קפואה של בונדואל
2 בצלי שאלוט
חצי שן שום
1 קורט ג'ינג'ר
2 כפיות אבקת קארי (לפי מידת החריפות שאוהבים)
2 כפיות שמן (חמניות, קנולה או קוקוס)
50 גרם שבבי קוקוס
500 גרם שעועית ירוקה קפואה של בונדואל
2 בצלי שאלוט
חצי שן שום
1 קורט ג'ינג'ר
2 כפיות אבקת קארי (לפי מידת החריפות שאוהבים)
2 כפיות שמן (חמניות, קנולה או קוקוס)
50 גרם שבבי קוקוס
- שלב 1מבשלים את השעועית הירוקה במשך 10-15 דקות במים רותחים מומלחים עד פריכות.
- שלב 2מקלפים וקוצצים דק את השאלוט. מקלפים את השום והג'ינג'ר ומגרדים. משחימים את הקוקוס בסיר נון סטיק ומניחים בצד. משחימים את השלוט, השום והג'ינג'ר בשמן.
- שלב 3מוסיפים את הקארי ומשחימים ל-20 שניות. אחר כך מוסיפים את השעועית הירוקה והקוקוס ומבשלים על אש גבוהה
- שלב 4מגישים עם אורז לבן וסלט. בון אפטיט
תנו לנו להפתיע אתכם
קל
בינוני
קשה
< 15 דקות
15 - 45 דקות
45 דקות ו- +
ריזוטו פטריות ושעועית ירוקה
ריזוטו מפנק עם ארומה של יער וניחוחות של אביב, פטריות ושעועית ירוקה פריכה.
פסטה פנה עם שעועית ירוקה, אפונה ואספרגוס
פסטה אביבית עם ירקות ירוקים שישכנעו כל סרבן ירקות לזלול.
טארט יווני מלוח עם עדשים ירוקות, תרד וחצילים
טארט ים תיכוני שכיף להגיש לאורחים לצד כוס יין וסלט יווני.
גלו גם