גווקאמולי אפונה
ממרח שתמיד כיף לנשנש עם ירקות, טורטיה צ'יפס או סתם ככה בכפית, אנחנו הרשנו לעצמנו להציע גווקאמולה שעשוי מאפונה.
קל
אנשים 4
10 דקות
60 דקות
זול
מרכיבים







מרכיבים
עבור אנשים 4
בסל:
300 גרם אפונה קפואה של בונדואל
1 עגבניה
1 בצל ירוק
חצי שן שום
3 כפות שמן זית
מיץ מליים 1
צ'ילי (לפי הטעם)
מלח דק, פלפל טחון
300 גרם אפונה קפואה של בונדואל
1 עגבניה
1 בצל ירוק
חצי שן שום
3 כפות שמן זית
מיץ מליים 1
צ'ילי (לפי הטעם)
מלח דק, פלפל טחון
מרכיבים עבור 4 אנשים
בסל:
300 גרם אפונה קפואה של בונדואל
1 עגבניה
1 בצל ירוק
חצי שן שום
3 כפות שמן זית
מיץ מליים 1
צ'ילי (לפי הטעם)
מלח דק, פלפל טחון
300 גרם אפונה קפואה של בונדואל
1 עגבניה
1 בצל ירוק
חצי שן שום
3 כפות שמן זית
מיץ מליים 1
צ'ילי (לפי הטעם)
מלח דק, פלפל טחון
- שלב 1מבשלים את האפונה במים רותחים מומלחים כ5-7 דקות עד שהיא מתרככת, מסננים ומעבירים למים קרים לשימור הצבע הירוק.
- שלב 2חותכים את העגבניה לקוביות, קוצצים דק את הבצל הירוק ומקלפים את השום.
- שלב 3מערבבים את השום, האפונה, שמן הזית ומיץ הליים עם מלח ופלפל. מוסיפים צ'ילי לפי הטעם.
- שלב 4.מוסיפים את קוביות העגבניות והבצל ומערבבים. מניחים במקרר לשעה לפחות לפני שמגישים כמתאבנים עם טורטיה צ'יפס ומקלות ירקות. בון אפטיט
תנו לנו להפתיע אתכם
קל
בינוני
קשה
< 15 דקות
15 - 45 דקות
45 דקות ו- +
גספצ'ו אפונה עדינה ונענע
מרק קריר וטעים לקיץ, גספצ'ו עם אפונה ונענע לתוספת עדינות וצבע.
מאפה פסטה קונכיות עם אפונה
מאפים אישיים של פסטה ואפונה, ארוחת ערב קלילה וטעימה עם תוספת אפונה.
לזניה דגים ואפונה
כולם אוהבים לזניה קלאסית, אבל זאת שלנו היא עם טוויסט של תוספת דגים ואפונה ירוקה.
גלו גם