האש בראונס תפוחי אדמה ואפונה
הגרסה הצרפתית שלנו ללביבות תפוחי אדמה אמריקאיות.
במקום חמאה, שמן זית, במקום המבורגר ליד, סלט וכמובן בתוספת אפונה מתוקה.
קל
אנשים 4
20 דקות
35 דקות
זול
מרכיבים








מרכיבים
עבור אנשים 4
בסל:
600 גרם תפוחי אדמה מזן מיוחד לפירה
200 גרם אפונה קפואה של בונדואל
1 ביצה
6 כפות קמח
שמן זית לטיגון
תבלינים לפי הטעם: אגוז מוסקט, פפריקה, קארי
מלח דק, פלפל טחון
600 גרם תפוחי אדמה מזן מיוחד לפירה
200 גרם אפונה קפואה של בונדואל
1 ביצה
6 כפות קמח
שמן זית לטיגון
תבלינים לפי הטעם: אגוז מוסקט, פפריקה, קארי
מלח דק, פלפל טחון
מרכיבים עבור 4 אנשים
בסל:
600 גרם תפוחי אדמה מזן מיוחד לפירה
200 גרם אפונה קפואה של בונדואל
1 ביצה
6 כפות קמח
שמן זית לטיגון
תבלינים לפי הטעם: אגוז מוסקט, פפריקה, קארי
מלח דק, פלפל טחון
600 גרם תפוחי אדמה מזן מיוחד לפירה
200 גרם אפונה קפואה של בונדואל
1 ביצה
6 כפות קמח
שמן זית לטיגון
תבלינים לפי הטעם: אגוז מוסקט, פפריקה, קארי
מלח דק, פלפל טחון
- שלב 1מקלפים את תפוחי האדמה, מבשלים במים רותחים מומלחים עד שקצה סכין עובר בהם בקלות. מסננים.
- שלב 2מועכים כשהם עדיין חמים בקערה בעזרת מזלג או מועך פירה.
- שלב 3מוסיפים את האפונה לתערובת החמה מבלי להפשיר אותה מראש.
- שלב 4מוסיפים ביצה, מלח, פלפל ותבלינים לפי הטעם.
- שלב 5. מערבבים, ויוצרים כדורים בידיים רטובות למניעת הידבקות התערובת לאצבעות.
- שלב 6מגלגלים את ההאש בראונס לכדור בצק ומשטחים קלות.
- שלב 7מחממים שמן זית במחבת נון סטיק ומשחימים את ההאש בראונס 2-3 דקות על אש נמוכה מכל צד עד השחמה.
- שלב 8מגישים את ההאש בראונס- אפונה חמים שלצידם סלט.
Title of the tip
you can add a tip on the recipe
גלו גם