Pinterest

האש בראונס תפוחי אדמה ואפונה

הגרסה הצרפתית שלנו ללביבות תפוחי אדמה אמריקאיות. במקום חמאה, שמן זית, במקום המבורגר ליד, סלט וכמובן בתוספת אפונה מתוקה.
קל
אנשים 4
20 דקות
35 דקות
זול

מרכיבים

מרכיבים
עבור אנשים 4
בסל:

600 גרם תפוחי אדמה מזן מיוחד לפירה

200 גרם אפונה קפואה של בונדואל

1 ביצה

6 כפות קמח

שמן זית לטיגון

תבלינים לפי הטעם: אגוז מוסקט, פפריקה, קארי

מלח דק, פלפל טחון
מרכיבים עבור 4 אנשים
בסל:

600 גרם תפוחי אדמה מזן מיוחד לפירה

200 גרם אפונה קפואה של בונדואל

1 ביצה

6 כפות קמח

שמן זית לטיגון

תבלינים לפי הטעם: אגוז מוסקט, פפריקה, קארי

מלח דק, פלפל טחון
  1. שלב 1
    מקלפים את תפוחי האדמה, מבשלים במים רותחים מומלחים עד שקצה סכין עובר בהם בקלות. מסננים.
  2. שלב 2
    מועכים כשהם עדיין חמים בקערה בעזרת מזלג או מועך פירה.
  3. שלב 3
    מוסיפים את האפונה לתערובת החמה מבלי להפשיר אותה מראש.
  4. שלב 4
    מוסיפים ביצה, מלח, פלפל ותבלינים לפי הטעם.
  5. שלב 5
    . מערבבים, ויוצרים כדורים בידיים רטובות למניעת הידבקות התערובת לאצבעות.
  6. שלב 6
    מגלגלים את ההאש בראונס לכדור בצק ומשטחים קלות.
  7. שלב 7
    מחממים שמן זית במחבת נון סטיק ומשחימים את ההאש בראונס 2-3 דקות על אש נמוכה מכל צד עד השחמה.
  8. שלב 8
    מגישים את ההאש בראונס- אפונה חמים שלצידם סלט.

Title of the tip

you can add a tip on the recipe
תנו לנו להפתיע אתכם
קל
בינוני
קשה
< 15 דקות
15 - 45 דקות
45 דקות ו- +
  • גספצ'ו אפונה עדינה ונענע

    גספצ'ו אפונה עדינה ונענע

    מרק קריר וטעים לקיץ, גספצ'ו עם אפונה ונענע לתוספת עדינות וצבע.

  • מאפה פסטה קונכיות עם אפונה

    מאפה פסטה קונכיות עם אפונה

    מאפים אישיים של פסטה ואפונה, ארוחת ערב קלילה וטעימה עם תוספת אפונה.

  • לזניה דגים ואפונה

    לזניה דגים ואפונה

    כולם אוהבים לזניה קלאסית, אבל זאת שלנו היא עם טוויסט של תוספת דגים ואפונה ירוקה.