מיני אומלט עם אפונה, תרד וברוקולי
ארוחת צהריים טעימה ומאוזנת, עשירה בחלבון ובירקות ירוקים - ברוקולי, תרד ואפונה.
קל
אנשים 4
5 דקות
25 דקות
זול
מרכיבים




מרכיבים
עבור אנשים 4
בסל:
4 כפות אפונה קפואה של בונדואל
4 פרחי ברוקולי
מעט עלי תרד
6 ביצים
10 מ"ל חלב
מלח, פלפל
4 כפות אפונה קפואה של בונדואל
4 פרחי ברוקולי
מעט עלי תרד
6 ביצים
10 מ"ל חלב
מלח, פלפל
מרכיבים עבור 4 אנשים
בסל:
4 כפות אפונה קפואה של בונדואל
4 פרחי ברוקולי
מעט עלי תרד
6 ביצים
10 מ"ל חלב
מלח, פלפל
4 כפות אפונה קפואה של בונדואל
4 פרחי ברוקולי
מעט עלי תרד
6 ביצים
10 מ"ל חלב
מלח, פלפל
- שלב 1מחממים את התנור ל-180 מעלות ומשמנים את תבנית המאפינס בחמאה.
- שלב 2בשני שקעים מוסיפים את הברוקולי הקפוא, את האפונה לשניים אחרים ואת עלי התרד לשניים האחרונים.
- שלב 3שוברים את הביצים, מוסיפים את החלב, מלח ופלפל. טורפים הכול יחד ומוזגים מעל הירקות.
- שלב 4מכניסים לתנור ל-20-25 דקות. תוסיפו לצד האומלט סלט והרי לכם ארוחה קלה ומזינה. ניתן לאחסן ליומיים במכל אטום במקרר. בון אפטיט
תנו לנו להפתיע אתכם
קל
בינוני
קשה
< 15 דקות
15 - 45 דקות
45 דקות ו- +
גספצ'ו אפונה עדינה ונענע
מרק קריר וטעים לקיץ, גספצ'ו עם אפונה ונענע לתוספת עדינות וצבע.
מאפה פסטה קונכיות עם אפונה
מאפים אישיים של פסטה ואפונה, ארוחת ערב קלילה וטעימה עם תוספת אפונה.
לזניה דגים ואפונה
כולם אוהבים לזניה קלאסית, אבל זאת שלנו היא עם טוויסט של תוספת דגים ואפונה ירוקה.
גלו גם