אמפנדס תירס וגבינה
מתכון למאפים הארגנטינאים, בגרסת מתאבנים קטנים ונפלאים שלא יישאר מהם פירור ועוד עם גרגירי התירס שלנו.
קל
אנשים 4
15 דקות
15 דקות
זול
מרכיבים
מרכיבים
עבור אנשים 4
בסל:
300 גרם תירס קפוא של בונדואל
1 חבילה בצק פריך מוכן לשימוש
200 גרם מוצרלה
מעט גבעולי כוסברה טרייה
1 חלמון
מלח דק, פלפל טחון
300 גרם תירס קפוא של בונדואל
1 חבילה בצק פריך מוכן לשימוש
200 גרם מוצרלה
מעט גבעולי כוסברה טרייה
1 חלמון
מלח דק, פלפל טחון
מרכיבים עבור 4 אנשים
בסל:
300 גרם תירס קפוא של בונדואל
1 חבילה בצק פריך מוכן לשימוש
200 גרם מוצרלה
מעט גבעולי כוסברה טרייה
1 חלמון
מלח דק, פלפל טחון
300 גרם תירס קפוא של בונדואל
1 חבילה בצק פריך מוכן לשימוש
200 גרם מוצרלה
מעט גבעולי כוסברה טרייה
1 חלמון
מלח דק, פלפל טחון
- שלב 1מפשירים את התירס, חותכים את המוצרלה לקוביות קטנות. שוטפים את הכוסברה, מורידים את העלים וקוצצים אותם.
- שלב 2מערבבים תירס, מוצרלה, כוסברה, מלח, פלפל (ניתן להוסיף קורט צ'ילי למי שאוהב). מחממים את התנור ל-200 מעלות.
- שלב 3חותכים את הבצק הפריך לעיגולים בעזרת כוס או קורצן עוגיות.
- שלב 4מניחים כף מתערובת התירס על כל עיגול ומקפלים לחצי. מדביקים את הקצוות בעזרת מזלג.
- שלב 5טורפים חלמון עם כף מים וקורט מלח ומורחים על האמפנדס.
- שלב 6אופים בתנור 10-15 דקות עד הזהבה, מגישים חמים או בטמפרטורת החדר. בון אפטיט
תנו לנו להפתיע אתכם
קל
בינוני
קשה
< 15 דקות
15 - 45 דקות
45 דקות ו- +
פאייה עם תירס וירקות
דמיינו שאתם בקוסטה דל סול על החוף, אוכלים פאייה עוף של תירס, שעועית ירוקה, ואפונה.
טארט יווני מלוח עם עדשים ירוקות, תרד וחצילים
טארט ים תיכוני שכיף להגיש לאורחים לצד כוס יין וסלט יווני.
גראטן עשיר עם חצילים קלויים ופטריות
גראטן שהוא מעדן, לארוחת ערב שוברת שגרה, אפוי עם חצילים קלויים ופטריות.
גלו גם