Pinterest

פאייה עם תירס וירקות

דמיינו שאתם בקוסטה דל סול על החוף, אוכלים פאייה עוף של תירס, שעועית ירוקה, ואפונה.
נגיש
אנשים 4
25 דקות
50 דקות
גבוה

מרכיבים

מרכיבים
עבור אנשים 4
בסל:

300 גרם תירס קפוא של בונדואל

300 גרם אפונה קפואה של בונדואל

300 גרם שעועית ירוקה קפואה של בונדואל

2 קוביות ציר ירקות

מעט חוטי זעפרן

2 כפות שמן זית

300 גרם רצועות חזה עוף

6 פלפלים קלויים קפואים של בונדואל

2 שיני שום

300 גרם אורז לריזוטו

1 לימון חתוך לרבעים

4 כפות פטרוזיליה קצוצה

מלח ופלפל
מרכיבים עבור 4 אנשים
בסל:

300 גרם תירס קפוא של בונדואל

300 גרם אפונה קפואה של בונדואל

300 גרם שעועית ירוקה קפואה של בונדואל

2 קוביות ציר ירקות

מעט חוטי זעפרן

2 כפות שמן זית

300 גרם רצועות חזה עוף

6 פלפלים קלויים קפואים של בונדואל

2 שיני שום

300 גרם אורז לריזוטו

1 לימון חתוך לרבעים

4 כפות פטרוזיליה קצוצה

מלח ופלפל
  1. שלב 1
    קוצצים את השום.
  2. שלב 2
    ממיסים את קוביות ציר הירקות בליטר מים רותחים. מניחים את הזעפרן בכוס ומוזגים מעל 100 מ"ל ציר.
  3. שלב 3
    מחממים את השמן בסיר עם מכסה. מתבלים ומשחימים את העוף במשך 3 דקות. מוסיפים פלפלים, שעועית, אפונה ושום ומבשלים 3 דקות.
  4. שלב 4
    מערבבים את האורז הלא מבושל עם העוף, מקפיצים 1-2 דקות עד שהגרגרים מבריקים, מוסיפים את ציר הזעפרן ומערבבים.
  5. שלב 5
    מוסיפים 750 מ"ל ציר ומביאים לרתיחה. מבשלים 30 דקות על אש נמוכה.
  6. שלב 6
    מוסיפים את התירס ב-5 הדקות האחרונות. מוסיפים ציר במידת הצורך.
  7. שלב 7
    מערבבים מידי פעם עד שהאורז כמעט מבושל.
  8. שלב 8
    מערבבים היטב, מניחים פלחי לימון מעל ומקשטים בפטרוזיליה. בון אפטיט
תנו לנו להפתיע אתכם
קל
בינוני
קשה
< 15 דקות
15 - 45 דקות
45 דקות ו- +
  • אמפנדס תירס וגבינה

    אמפנדס תירס וגבינה

    מתכון למאפים הארגנטינאים, בגרסת מתאבנים קטנים ונפלאים שלא יישאר מהם פירור ועוד עם גרגירי התירס שלנו.

  • טארט יווני מלוח עם עדשים ירוקות, תרד וחצילים

    טארט יווני מלוח עם עדשים ירוקות, תרד וחצילים

    טארט ים תיכוני שכיף להגיש לאורחים לצד כוס יין וסלט יווני.

  • גראטן עשיר עם חצילים קלויים ופטריות

    גראטן עשיר עם חצילים קלויים ופטריות

    גראטן שהוא מעדן, לארוחת ערב שוברת שגרה, אפוי עם חצילים קלויים ופטריות.