פאייה עם תירס וירקות
דמיינו שאתם בקוסטה דל סול על החוף, אוכלים פאייה עוף של תירס, שעועית ירוקה, ואפונה.
נגיש
אנשים 4
25 דקות
50 דקות
גבוה
מרכיבים









מרכיבים
עבור אנשים 4
בסל:
300 גרם תירס קפוא של בונדואל
300 גרם אפונה קפואה של בונדואל
300 גרם שעועית ירוקה קפואה של בונדואל
2 קוביות ציר ירקות
מעט חוטי זעפרן
2 כפות שמן זית
300 גרם רצועות חזה עוף
6 פלפלים קלויים קפואים של בונדואל
2 שיני שום
300 גרם אורז לריזוטו
1 לימון חתוך לרבעים
4 כפות פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל
300 גרם תירס קפוא של בונדואל
300 גרם אפונה קפואה של בונדואל
300 גרם שעועית ירוקה קפואה של בונדואל
2 קוביות ציר ירקות
מעט חוטי זעפרן
2 כפות שמן זית
300 גרם רצועות חזה עוף
6 פלפלים קלויים קפואים של בונדואל
2 שיני שום
300 גרם אורז לריזוטו
1 לימון חתוך לרבעים
4 כפות פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל
מרכיבים עבור 4 אנשים
בסל:
300 גרם תירס קפוא של בונדואל
300 גרם אפונה קפואה של בונדואל
300 גרם שעועית ירוקה קפואה של בונדואל
2 קוביות ציר ירקות
מעט חוטי זעפרן
2 כפות שמן זית
300 גרם רצועות חזה עוף
6 פלפלים קלויים קפואים של בונדואל
2 שיני שום
300 גרם אורז לריזוטו
1 לימון חתוך לרבעים
4 כפות פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל
300 גרם תירס קפוא של בונדואל
300 גרם אפונה קפואה של בונדואל
300 גרם שעועית ירוקה קפואה של בונדואל
2 קוביות ציר ירקות
מעט חוטי זעפרן
2 כפות שמן זית
300 גרם רצועות חזה עוף
6 פלפלים קלויים קפואים של בונדואל
2 שיני שום
300 גרם אורז לריזוטו
1 לימון חתוך לרבעים
4 כפות פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל
- שלב 1קוצצים את השום.
- שלב 2ממיסים את קוביות ציר הירקות בליטר מים רותחים. מניחים את הזעפרן בכוס ומוזגים מעל 100 מ"ל ציר.
- שלב 3מחממים את השמן בסיר עם מכסה. מתבלים ומשחימים את העוף במשך 3 דקות. מוסיפים פלפלים, שעועית, אפונה ושום ומבשלים 3 דקות.
- שלב 4מערבבים את האורז הלא מבושל עם העוף, מקפיצים 1-2 דקות עד שהגרגרים מבריקים, מוסיפים את ציר הזעפרן ומערבבים.
- שלב 5מוסיפים 750 מ"ל ציר ומביאים לרתיחה. מבשלים 30 דקות על אש נמוכה.
- שלב 6מוסיפים את התירס ב-5 הדקות האחרונות. מוסיפים ציר במידת הצורך.
- שלב 7מערבבים מידי פעם עד שהאורז כמעט מבושל.
- שלב 8מערבבים היטב, מניחים פלחי לימון מעל ומקשטים בפטרוזיליה. בון אפטיט
גלו גם