גספצ'ו אפונה עדינה ונענע
מרק קריר וטעים לקיץ, גספצ'ו עם אפונה ונענע לתוספת עדינות וצבע.
קל
אנשים 4
40 דקות
30 דקות
בינוני
מרכיבים
מרכיבים
עבור אנשים 4
בסל:
2 שקיות אפונה ירוקה קפואה של בונדואל
80 מ"ל ציר ירקות
1 בצל
80 גרם גבינת פטה מפוררת
20 מ"ל שמנת לבישול קרה מאוד
1 כף שמן זית
4 גבעולי נענע
8 גבעולי עירית
צ'ילי, מלח ופלפל
2 שקיות אפונה ירוקה קפואה של בונדואל
80 מ"ל ציר ירקות
1 בצל
80 גרם גבינת פטה מפוררת
20 מ"ל שמנת לבישול קרה מאוד
1 כף שמן זית
4 גבעולי נענע
8 גבעולי עירית
צ'ילי, מלח ופלפל
מרכיבים עבור 4 אנשים
בסל:
2 שקיות אפונה ירוקה קפואה של בונדואל
80 מ"ל ציר ירקות
1 בצל
80 גרם גבינת פטה מפוררת
20 מ"ל שמנת לבישול קרה מאוד
1 כף שמן זית
4 גבעולי נענע
8 גבעולי עירית
צ'ילי, מלח ופלפל
2 שקיות אפונה ירוקה קפואה של בונדואל
80 מ"ל ציר ירקות
1 בצל
80 גרם גבינת פטה מפוררת
20 מ"ל שמנת לבישול קרה מאוד
1 כף שמן זית
4 גבעולי נענע
8 גבעולי עירית
צ'ילי, מלח ופלפל
- שלב 1מקלפים, פורסים את הבצל ומטגנים.
- שלב 2מבשלים את האפונה של בונדואל כשהיא עדיין קפואה על פי ההוראות שעל השקית ומערבבים עם ציר הירקות, הנענע והשמנת לבישול.
- שלב 3מתבלים ומוסיפים שמן זית.
- שלב 4שומרים במקרר למשך שעתיים.
- שלב 5מקשטים בגבינת הפטה המפוררת ובעירית הקצוצה.
- שלב 6מפזרים צ'ילי ומגישים. בון אפטיט
תנו לנו להפתיע אתכם
קל
בינוני
קשה
< 15 דקות
15 - 45 דקות
45 דקות ו- +
מאפה פסטה קונכיות עם אפונה
מאפים אישיים של פסטה ואפונה, ארוחת ערב קלילה וטעימה עם תוספת אפונה.
לזניה דגים ואפונה
כולם אוהבים לזניה קלאסית, אבל זאת שלנו היא עם טוויסט של תוספת דגים ואפונה ירוקה.
גווקאמולי אפונה
ממרח שתמיד כיף לנשנש עם ירקות, טורטיה צ'יפס או סתם ככה בכפית, אנחנו הרשנו לעצמנו להציע גווקאמולה שעשוי מאפונה.
גלו גם