גספצ'ו אפונה עדינה ונענע
מרק קריר וטעים לקיץ, גספצ'ו עם אפונה ונענע לתוספת עדינות וצבע.
קל
אנשים 4
40 דקות
30 דקות
בינוני
מרכיבים








מרכיבים
עבור אנשים 4
בסל:
2 שקיות אפונה ירוקה קפואה של בונדואל
80 מ"ל ציר ירקות
1 בצל
80 גרם גבינת פטה מפוררת
20 מ"ל שמנת לבישול קרה מאוד
1 כף שמן זית
4 גבעולי נענע
8 גבעולי עירית
צ'ילי, מלח ופלפל
2 שקיות אפונה ירוקה קפואה של בונדואל
80 מ"ל ציר ירקות
1 בצל
80 גרם גבינת פטה מפוררת
20 מ"ל שמנת לבישול קרה מאוד
1 כף שמן זית
4 גבעולי נענע
8 גבעולי עירית
צ'ילי, מלח ופלפל
מרכיבים עבור 4 אנשים
בסל:
2 שקיות אפונה ירוקה קפואה של בונדואל
80 מ"ל ציר ירקות
1 בצל
80 גרם גבינת פטה מפוררת
20 מ"ל שמנת לבישול קרה מאוד
1 כף שמן זית
4 גבעולי נענע
8 גבעולי עירית
צ'ילי, מלח ופלפל
2 שקיות אפונה ירוקה קפואה של בונדואל
80 מ"ל ציר ירקות
1 בצל
80 גרם גבינת פטה מפוררת
20 מ"ל שמנת לבישול קרה מאוד
1 כף שמן זית
4 גבעולי נענע
8 גבעולי עירית
צ'ילי, מלח ופלפל
- שלב 1מקלפים, פורסים את הבצל ומטגנים.
- שלב 2מבשלים את האפונה של בונדואל כשהיא עדיין קפואה על פי ההוראות שעל השקית ומערבבים עם ציר הירקות, הנענע והשמנת לבישול.
- שלב 3מתבלים ומוסיפים שמן זית.
- שלב 4שומרים במקרר למשך שעתיים.
- שלב 5מקשטים בגבינת הפטה המפוררת ובעירית הקצוצה.
- שלב 6מפזרים צ'ילי ומגישים. בון אפטיט
תנו לנו להפתיע אתכם
קל
בינוני
קשה
< 15 דקות
15 - 45 דקות
45 דקות ו- +
- גלה את המתכון
מאפה פסטה קונכיות עם אפונה
מאפים אישיים של פסטה ואפונה, ארוחת ערב קלילה וטעימה עם תוספת אפונה.
- גלה את המתכון
לזניה דגים ואפונה
כולם אוהבים לזניה קלאסית, אבל זאת שלנו היא עם טוויסט של תוספת דגים ואפונה ירוקה.
- גלה את המתכון
גווקאמולי אפונה
ממרח שתמיד כיף לנשנש עם ירקות, טורטיה צ'יפס או סתם ככה בכפית, אנחנו הרשנו לעצמנו להציע גווקאמולה שעשוי מאפונה.
גלו גם




