אמפנדס תירס וגבינה
מתכון למאפים הארגנטינאים, בגרסת מתאבנים קטנים ונפלאים שלא יישאר מהם פירור ועוד עם גרגירי התירס שלנו.
קל
אנשים 4
15 דקות
15 דקות
זול
מרכיבים





מרכיבים
עבור אנשים 4
בסל:
300 גרם תירס קפוא של בונדואל
1 חבילה בצק פריך מוכן לשימוש
200 גרם מוצרלה
מעט גבעולי כוסברה טרייה
1 חלמון
מלח דק, פלפל טחון
300 גרם תירס קפוא של בונדואל
1 חבילה בצק פריך מוכן לשימוש
200 גרם מוצרלה
מעט גבעולי כוסברה טרייה
1 חלמון
מלח דק, פלפל טחון
מרכיבים עבור 4 אנשים
בסל:
300 גרם תירס קפוא של בונדואל
1 חבילה בצק פריך מוכן לשימוש
200 גרם מוצרלה
מעט גבעולי כוסברה טרייה
1 חלמון
מלח דק, פלפל טחון
300 גרם תירס קפוא של בונדואל
1 חבילה בצק פריך מוכן לשימוש
200 גרם מוצרלה
מעט גבעולי כוסברה טרייה
1 חלמון
מלח דק, פלפל טחון
- שלב 1מפשירים את התירס, חותכים את המוצרלה לקוביות קטנות. שוטפים את הכוסברה, מורידים את העלים וקוצצים אותם.
- שלב 2מערבבים תירס, מוצרלה, כוסברה, מלח, פלפל (ניתן להוסיף קורט צ'ילי למי שאוהב). מחממים את התנור ל-200 מעלות.
- שלב 3חותכים את הבצק הפריך לעיגולים בעזרת כוס או קורצן עוגיות.
- שלב 4מניחים כף מתערובת התירס על כל עיגול ומקפלים לחצי. מדביקים את הקצוות בעזרת מזלג.
- שלב 5טורפים חלמון עם כף מים וקורט מלח ומורחים על האמפנדס.
- שלב 6אופים בתנור 10-15 דקות עד הזהבה, מגישים חמים או בטמפרטורת החדר. בון אפטיט
תנו לנו להפתיע אתכם
קל
בינוני
קשה
< 15 דקות
15 - 45 דקות
45 דקות ו- +
- גלה את המתכון
פאייה עם תירס וירקות
דמיינו שאתם בקוסטה דל סול על החוף, אוכלים פאייה עוף של תירס, שעועית ירוקה, ואפונה.
- גלה את המתכון
טארט יווני מלוח עם עדשים ירוקות, תרד וחצילים
טארט ים תיכוני שכיף להגיש לאורחים לצד כוס יין וסלט יווני.
- גלה את המתכון
גראטן עשיר עם חצילים קלויים ופטריות
גראטן שהוא מעדן, לארוחת ערב שוברת שגרה, אפוי עם חצילים קלויים ופטריות.
גלו גם



