פאייה עם תירס וירקות
דמיינו שאתם בקוסטה דל סול על החוף, אוכלים פאייה עוף של תירס, שעועית ירוקה, ואפונה.
נגיש
אנשים 4
25 דקות
50 דקות
גבוה
מרכיבים
מרכיבים
עבור אנשים 4
בסל:
300 גרם תירס קפוא של בונדואל
300 גרם אפונה קפואה של בונדואל
300 גרם שעועית ירוקה קפואה של בונדואל
2 קוביות ציר ירקות
מעט חוטי זעפרן
2 כפות שמן זית
300 גרם רצועות חזה עוף
6 פלפלים קלויים קפואים של בונדואל
2 שיני שום
300 גרם אורז לריזוטו
1 לימון חתוך לרבעים
4 כפות פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל
300 גרם תירס קפוא של בונדואל
300 גרם אפונה קפואה של בונדואל
300 גרם שעועית ירוקה קפואה של בונדואל
2 קוביות ציר ירקות
מעט חוטי זעפרן
2 כפות שמן זית
300 גרם רצועות חזה עוף
6 פלפלים קלויים קפואים של בונדואל
2 שיני שום
300 גרם אורז לריזוטו
1 לימון חתוך לרבעים
4 כפות פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל
מרכיבים עבור 4 אנשים
בסל:
300 גרם תירס קפוא של בונדואל
300 גרם אפונה קפואה של בונדואל
300 גרם שעועית ירוקה קפואה של בונדואל
2 קוביות ציר ירקות
מעט חוטי זעפרן
2 כפות שמן זית
300 גרם רצועות חזה עוף
6 פלפלים קלויים קפואים של בונדואל
2 שיני שום
300 גרם אורז לריזוטו
1 לימון חתוך לרבעים
4 כפות פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל
300 גרם תירס קפוא של בונדואל
300 גרם אפונה קפואה של בונדואל
300 גרם שעועית ירוקה קפואה של בונדואל
2 קוביות ציר ירקות
מעט חוטי זעפרן
2 כפות שמן זית
300 גרם רצועות חזה עוף
6 פלפלים קלויים קפואים של בונדואל
2 שיני שום
300 גרם אורז לריזוטו
1 לימון חתוך לרבעים
4 כפות פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל
- שלב 1קוצצים את השום.
- שלב 2ממיסים את קוביות ציר הירקות בליטר מים רותחים. מניחים את הזעפרן בכוס ומוזגים מעל 100 מ"ל ציר.
- שלב 3מחממים את השמן בסיר עם מכסה. מתבלים ומשחימים את העוף במשך 3 דקות. מוסיפים פלפלים, שעועית, אפונה ושום ומבשלים 3 דקות.
- שלב 4מערבבים את האורז הלא מבושל עם העוף, מקפיצים 1-2 דקות עד שהגרגרים מבריקים, מוסיפים את ציר הזעפרן ומערבבים.
- שלב 5מוסיפים 750 מ"ל ציר ומביאים לרתיחה. מבשלים 30 דקות על אש נמוכה.
- שלב 6מוסיפים את התירס ב-5 הדקות האחרונות. מוסיפים ציר במידת הצורך.
- שלב 7מערבבים מידי פעם עד שהאורז כמעט מבושל.
- שלב 8מערבבים היטב, מניחים פלחי לימון מעל ומקשטים בפטרוזיליה. בון אפטיט
תנו לנו להפתיע אתכם
קל
בינוני
קשה
< 15 דקות
15 - 45 דקות
45 דקות ו- +
אמפנדס תירס וגבינה
מתכון למאפים הארגנטינאים, בגרסת מתאבנים קטנים ונפלאים שלא יישאר מהם פירור ועוד עם גרגירי התירס שלנו.
טארט יווני מלוח עם עדשים ירוקות, תרד וחצילים
טארט ים תיכוני שכיף להגיש לאורחים לצד כוס יין וסלט יווני.
גראטן עשיר עם חצילים קלויים ופטריות
גראטן שהוא מעדן, לארוחת ערב שוברת שגרה, אפוי עם חצילים קלויים ופטריות.
גלו גם